امور رفاه

آشنایی با اداره رفاه اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی

مدیریت خدمات رفاهی از مباحث بنیادی مدیریت منابع انسانی سازمان‌های امروزه بوده و می‌باشد و نقش پررنگ و تاثیرگذاری در شکل‌گیری انگیزه‌ها، پتانسیل و بهبود عملکرد یک سازمان را ایفا می‌کند. افزایش تسهیلات رفاهی از جمله ایجاد زمینه‌‌های گردشگری، تفریحی، ورزشی و رفاهی همواره باعث بالا رفتن انگیزش و بهره‌وری بوده است.

شرح وظایف اداره رفاه اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی

• برنامه‌ریزی به منظور توسعه تسهیلات اساتید و کارکنان با هماهنگی مراجع ذیربط و انعقاد تفاهم‌نامه با مجموعه‌های فرهنگی، ورزشی، تفریحی و ارائه تخفیف جهت استفاده همکاران
  • انعقاد تفاهم‌نامه اماکن زیارتی و سیاحتی تلاش به منظور توسعه تسهیلات رفاهی اساتید و کارکنان با هماهنگی مراجع ذیربط
  • برنامه‌ریزی ثبت‌نام همکاران، نظارت بر واحد‌ها از قبیل مشهد، کیش، یزد، کلاردشت، اصفهان و ...
  • انتعقاد قرارداد بیمه درمان تکمیلی اساتید و کارکنان دانشگاه
  • تهیه لیست افراد درخواست‌کننده بیمه تکمیلی به همراه افراد تحت تکفل و ارسال اطلاعات به بیمه و مالی دانشگاه
  • انجام امور مربوط به استعلام بیمه تکمیلی و برنامه‌ریزی منظم و دقیق و کارشناسی و مشاوره با کارشناسان مجرب بیمه جهت عقد قرارداد با شرکت‌های بیمه‌ای و نمایندگی با توجه به نیاز همکاران و خانواده‌های آنان که پاسخگویی نیازهای عمده همکاران و رضایتمندی بیشتر این عزیزان را با حداقل بیمه مناسب تحت پوشش قرار دهد.
    • انعقاد قرارداد بیمه عمر و حوادث، بیمه آتش‌سوزی، بیمه مسئولیت و بیمه خودرو
    • انعقاد قرارداد بیمه عمر سازمان بازنشستگی کشوری