بن تخفیف فرش شاهکار و پوشاک لارا

• اعتبار خبر از تاریخ ۹۸/۱۰/۰۱ تا ۹۸/۱۲/۲۹

بن تخفیف فرش شاهکار و پوشاک لارا ( اعتبار خبر از تاریخ ۹۸/۱۰/۰۱ تا ۹۸/۱۲/۲۹ )

فرش شاهکار مشهد

اولین و تنها دارنده اصالت کیفیت در صنعت فرش ایران، دارنده ایزوهای مدیریت کیفیت، محیط زیست و مشتری مداری و تنها دارنده ایزو ۱۰۶۶۸ در صنعت فرش ایران میباشد. این مجموعه دارای کلکسیونی کم نظیر از هزاران طرح و نقش فرش ماشینی، قالیچه و تابلو فرش، انواع فرش‌های ۱۲۰۰ و ۱۵۰۰ شانه، ساده و برجسته فرش‌های فانتزی، عروسکی و .. است.

پوشاک لارا

عنوان مرجع عرضه: پوشاک لارا (انواع مانتو شلوار اداری و مجلسی، اسپرت، شلوار تک، شال و روسری، کیف و کفش، پالتو و بارانی، ادکلن و ...)
پوشاک فرش